Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Банк прийому речей функціонує у Новій Каховці

Вже тривалий час у Новій Каховці при відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Територіального центру соціального обслуговування функціонує банк прийому та роздачі одягу і взуття, що було у використанні. Про це розповіли у соціальних мережах.

Банк одягу – це безкоштовна соціальна допомога малозабезпеченим верствам населення, яка дає змогу сім’ям практично повністю позбутися потреби купувати одяг.

Мета існування такого банку, поповнення якого здійснюється на благодійних засадах, – надання допомоги громадянам, які опинилися у скруті. Будь-яка нужденна особа, незалежно від того, отримує вона послуги у територіальному центрі чи ні, може звернутись для безкоштовного отримання одягу, взуття, іграшок тощо.

Особливо велике значення така допомога має в холодну пору року, коли наявність теплого одягу може вберегти людину від переохолодження та запобігти виникненню спричинених ним захворювань.
Постійне оновлення речей бувших у вжитку відбувається за рахунок «Скриньки милосердя», яка розташована в районі Сокіл для подальшої передачі тим, хто цього потребує. Люди приносять багато жіночого та дитячого одягу, чоловічого завжди не вистачає. Активну участь у роздачі теплих речей приймають Дніпрянський, Козацький та Райський старостинські округи для забезпечення мешканців сіл Новокаховської міської територіальної громади, за що їм велика подяка за співпрацю й розуміння.
Спеціалісти територіального центру з увагою й турботою допоможуть підібрати необхідні речі, а також нададуть консультацію щодо можливості отримання соціальних послуг у територіальному центрі.

За допомогою для отримання соціальних послуг звертайтеся за адресою: м.Нова Каховка, вул.Історична, буд.13, телефон 4-52-34.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН