Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні на Некрасова встановили новий енергоефективний насос

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«12 січня 2022 року фахівцями дільниці з ремонту та експлуатації насосних станцій каналізації за участю фахівців електроцеху, механічного цеху та цеху АСУ завершено заплановані роботи із заміни насосного агрегату на КНС-16 (вул. Некрасова, 234).Було встановлено сучасний насос GRUNDFOS, замінено запірну арматуру та ділянку трубопроводу.

Обладнання придбано за кошти інвестиційної складової тарифу на послуги Водоканалу. Оновлення насосно-силового обладнання на КНС-16, при збереженні необхідної потужності, дозволить зменшити його енергоспоживання. Сучасна конструкція та кращі параметри нового насосу сприятимуть тривалій експлуатації насосного обладнання без частого виконання ремонтно-профілактичних робіт. Підтримання необхідного рівня стічних вод в резервуарі здійснюється автоматично за допомогою частотного перетворювача. Заміна насосу на КНС-16 дозволить підвищити рівень надійності насосної станції каналізації, розташованої у Північному мікрорайоні міста».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН