Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Бериславщині колектив газети «Маяк» відзначає ювійлейну дату — 90-річчя

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Бериславської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«90 років для історії газети – значний термін, який можна назвати цілою епохою! Великий шлях пройшла наша газета від того часу, як колись в далекому 1932 році вперше з’явилась перед читачами. Від першого свого редакційного світанку і до сьогодні газета пліч-о-пліч крокує з жителями району, з любов’ю розповідаючи про історію і сьогодення, злети, успіхи та здобутки, про духовність, патріотизм.

Районна газета «Маяк» весь цей час була й залишається чесним співрозмовником, мудрим порадником. Її якісне публіцистичне слово завжди спонукало до роздумів, формувало громадську думку. І сьогодні перед газетою стоять такі ж важливі завдання – доставляти людям оперативну інформацію, виховувати нові покоління. Упевнений, що й надалі обрані газетою демократичні чесноти, самовіддане служіння своїм землякам, неспинне прагнення змінювати життя у місті на краще залишатимуться домінуючими орієнтирами.

З нагоди свята зичимо колективу редакції районної газети «Маяк» та її читачам міцного здоров’я, натхнення, творчих здобутків в роботі, сили та енергії у професійній діяльності, наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики, благополуччя та добробуту в родинах».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН