Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великокопанівській громаді розпочнеться робота з впровадження культури здорового харчування

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Великокопанівської громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«Досить скоро у Великокопанівській громаді розпочнеться робота з впровадження культури здорового харчування.

Команда з освітян, медиків, представників влади та громадськості Великокопанівської ТГ розпочала свою роботу над розробкою проєкту з популяризації та впровадження здорового харчування. Два дні поспіль, 11 та 12 січня 2022 року, у місті Херсон вони працювали над розробкою проєктної ідеї, вартістю 15 000 швейцарських франків.

Начальниця відділу інформаційно-організаційної роботи та інвестиційної діяльності Анна Довженко зазначила: «Вже в лютому відбудеться конкурс проєктів, на який ми подамо розроблену ідею нашою командою. Ми залучимо школи та лікарню, розгорнемо інформаційну кампанію з нестандартним підходом та внесемо зміни в раціон за допомогою комунального кафе. Більше інформації чекайте вже після конкурсного відбору. Тримайте за нас кулаки!»

Тренінг «Створення та реалізація проєктів з профілактики неінфекційних захворювань на рівні громади» організували та провели Марина Брага, координаторка проєкту з питань комунікації зі зміни поведінки, Левко Довгань, експерт проєкту «Діємо для здоров’я» в Херсонській області, та Дар’я Седлєр, регіональна координаторка проєкту в Херсонській області. Учасники заходу були забезпечені проживанням, харчуванням та отримали відшкодування за проїзд за кошти проєкту «Діємо для здоров’я», партнером якого є Великокопанівська сільська територіальна громада з 2021 року.

Проєкт «Діємо для здоров’я» впроваджується Консалтинговою групою GFA у співпраці з Університетськими клініками Женеви, Благодійним Фондом «Здоров’я жінки і планування сім’ї» та агенцією Be-it Health & Social Impact за підтримки Швейцарії, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC)».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН