Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні нагородили відомого благодійника

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку «Нам тут жити». У повідомленні йдеться про наступне:

«Безкорислива допомога – фундамент доброти й людяності. Благодійність часто стає тим «рятівним колом», яке дозволяє вирішити чимало проблем.  Нам дуже приємно, що члени нашої команди є активними меценатами та благодійниками, які готові прийти на допомогу та підставити плече, тим хто цього найбільше потребує.

Одним  з таких людей є Юрій Рожков – депутат Херсонської міської ради від «Партії Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!», відомий благодійник, який очолює Громадську платформу «Добро переможе».

Символічно, що саме на сесії міської ради Юрія Геннадійовича було нагороджено почесною грамотою голови Херсонської обласної державної адміністрації за активну благодійну діяльність, значний внесок у справу соціальної підтримки громадян та з нагоди Дня благодійництва.

Щиро вітаємо!

Про благодійність можна багато говорити, але слова не принесуть ніякої користі, якщо добрі справи не втілювати в життя. Поспішайте творити добро!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН