Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні завершився конкурс «Бережіть воду – піклуйтеся про майбутнє!»

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Херсонського Водоканалу. У повідомленні йдеться про наступне:

«Учасники конкурсу «БЕРЕЖІТЬ ВОДУ-ПІКЛУЙТЕСЯ ПРО МАЙБУТНЄ!» отримали заслужені нагороди

Ось і завершився конкурс «БЕРЕЖІТЬ ВОДУ- ПІКЛУЙТЕСЯ ПРО МАЙБУТНЄ!», який проводився з 6 вересня по 23 грудня 2021 року.

23 грудня 2021 року на урочистому святкуванні 135-річчя Херсонського Водоканалу було нагороджено 6 переможців конкурсу в двох номінаціях.

Сьогодні, 10.01.2022, у Херсонському Водоканалі було відзначено всіх учасників, які взяли участь у конкурсі, але не посіли призові місця. На згадку про яскраву подію учасники отримали іменні сертифікати та пам’ятні призи.

«Дуже вдячний всім за участь у конкурсі! Вода – це не тільки наше майбутнє, це здоров’я кожного з нас, кожної нашої родини!.. Коли завершаться всі карантинні обмеження, ми запрошуємо Вас на екскурсію по нашому підприємству. Може хтось захоче працювати у майбутньому в Херсонському Водоканалі. Ми запрошуємо Вас на екскурсію разом із батьками, яким це також буде цікаво», – звернувся до присутніх учасників директор Водоканалу Віктор Вікторович СКОБЛІКОВ.

Всі конкурсанти, які не змогли бути присутніми на сьогоднішньому заході, можуть до 31.01.2022 отримати сертифікати та подарунки в адмінбудівлі  Херсонського Водоканалу за адресою пл. ім.Ю.Тутушкіна, 9  (звертайтесь до консультанта)».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН