Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Військових на Херсонщині привітали з 30-річчям заснування Збройних сил України (фото)

Військових оперативного об’єднання  «Південь» привітали зі святом та передали необхідне обладнання, — повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку депутата Херсонської обласної ради Ігоря Йосипенка. У повідомленні йдеться про наступне:

«День збройних сил України розпочав разом з військовими оперативного об’єднання «Південь». Наше українське військо було створене 30 років тому – у перший рік незалежності України, а їх міць і силу  ми здобули в останні роки, об’єднавшись суспільством і визначившись з пріоритетами захисту та безпеки.

Наші війська пройшли  випробування через  бої на сході нашої держави. Гордий тим, що приєднався до урочистостей з нагоди цієї дати. Цього дня вшановували справжніх  воїнів , тих, хто оберігає спокій і мир в незалежній Україні. Кожен їх  крок  і сміливий погляд додає впевненості, що українці переможуть. Наша армія потребує підтримки, тож  для покращення умов бійців  передав  і відповідне обладнання. Нехай наші воїни з честю несуть службу! Вічна пам’ять Героям, які віддали своє життя за Україну!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН