Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні Нацгвардійці відсвяткували 30-у річницю з дня створення військової частини

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на повідомлення Військової частини 3056 Національної гвардії України. У повідомленні йдеться про наступне:

«У концертному залі обласного палацу “Молоді та студентів” відбулися урочистості з нагоди 30-ї річниці з Дня створення військової частини 3056. Аби привітати гвардійців зі святом завітали представники місцевих органів влади, силових відомств, а також були запрошені шановні ветерани. 

Згадавши подвиг Героїв, які загинули виконуючи службово-бойові завдання у складі військової частини, присутні вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання. 

Зокрема, ветеранам, які здійснили неабиякий вклад у розвиток та продовжують бути наставниками для нових поколінь гвардійців, командир підполковник Руслан Кузьміч вручив подарунки. 

Вітаючи особовий склад та гостей з цією ювілейною датою, командир зазначив: «Протягом 30-и років свого існування в складі незалежної України, ви з честю і гідністю продовжуєте виконувати поставлені завдання, завдяки чому жителі Херсонщини мають можливість спокійно жити та працювати. І я вдячний за це кожному з вас, шановні побратими!».

Отримавши заохочувальні відзнаки від гостей свята, всі присутні мали можливість побачити чудові виступи творчих колективів міста».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН