Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Комп’ютерній Академії «ШАГ» на Херсонщині підбили підсумки року (відео)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку директора Комп’ютерної Акадаемії «ШАГ» Віталія Швеця. У повідомленні йдеться про наступне:

«Новорічні та різдвяні свята – це той чарівний час, коли ми підбиваємо підсумки, плануємо майбутнє, готуємо найбажаніші подарунки для рідних та усім серцем бажаємо теплоти та затишку у колі найдорожчих людей.

І, я мушу зізнатися, для мене давно рідними стали мої співробітники, мої друзі, мої найближчі та найвідвертіші колеги, яких я сміливо можу назвати своєю сім’єю (і дружина в курсі). Бо кожен день з життя Академії – це новий виклик та перехід на новий рівень можливостей та бачення реальності, який ми успішно долаємо лише тому, що ми разом, ми різні та об’єднані єдиною метою, прагненнями та безкінечною взаємоповагою один до одного.

Мої найцінніші та найдорожчі, дякую, що ви завжди за будь-який кіпіш мого авторства! Докладаю та докладатиму й надалі усіх зусиль для вашого максимального розвитку та комфорту в роботі у Херсонській філії Комп’ютерної Академії ШАГ, бажаю всім частіше мріяти вголос, бо усі сміливі ідеї, виголошені у стінах Академії – збуваються, перевірено.

Дякую, що ми разом!».

Детальніше — у сюжеті телестудії «Український Південь»:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН