Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Шоу краси та жіночності «LADY-X» відбулось у херсонському виші (відео)

У Херсонському Аграрно-Економічному університеті відбулося справжнє свято краси та жіночності – шоу «LADY-X», яке було проведене в українському стилі .

Команда організаторів доклала чималих зусиль для того, щоб провести це шоу на такому високому рівні.

Багато тренувань, години проведення за нанесенням макіяжу та вибором вбрання, яке найбільше пасуватиме – кожна дівчина хотіла стати найкращою. Переможниць серед викладачок та студенток обирали за результатами того, як вони представили себе в номінаціях, серед яких “Home look”, адже домашній одяг – це показник любові та поваги до самої себе.

Спортивний вихід, дівчата проводили активні фізичні тренування в ході підготовки до заходу.

Дефіле в вінках по воді: вінки вони робили власними руками, таким чином підкреслюючи свою особистість, пройтись по подіуму, вкритому водою зможе не кожен сміливий хлопець, але красуні Херсонського Аграрно-Економічного університету змогли.

І звичайно, дівчатам довелося продемонструвати рівень знань, щоб отримати першість.

Кожна дівчина по-особливому красива і членам журі було важко визначити найкращу.

Глядачі оплесками підтримували учасниць заходу. Тож дівчата отримали призи глядацьких симпатій. А ті, які перевершили всіх – радіють перемозі, бо йшли до цього через працю і наполегливість.

Херсонський Аграрно-Економічний університет забезпечує своїм студентам активне дозвілля, адже вважає, що студентське життя – це не тільки лекції, семінари, практичні навчання, а ще й те, що чекає студента після виходу з аудиторії – активна позиції у суспільстві.

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН