Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Актори обласного театру ляльок показують вистави в селах Херсонщини

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Великолепетиської громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«Маленькі жителі  Великолепетиської громади переглянули новорічну виставу «Аліса в країні чудес», яку підготував та провів творчий колектив Херсонського академічного обласного театру ляльок.

Новорічне дійство відбулося 5 січня у Великолепетиському центральному Будинку культури, завдяки фінансовій підтримці депутатів селищної ради від політичної партії «Слуга народу» Івану Бугаю та Миколі Колокоту. Спонсори повністю оплатили проведення дитячої новорічної вистави, за що їм велика подяка. Адже такий чудовий подарунок до різдвяних свят став насправді неймовірно цінним  для малечі нашої громади.

Отож на сцені дітей розважали Аліса, Кролик, Королева а також інші казкові герої. Було місце інтерактиву, іграм, розіграшам, конкурсам та загадкам, а завершили все новорічною дискотекою.

Діти з великим задоволенням брали участь в інтерактивній виставі, кожен бажаючий мав змогу поспілкуватися з героями із улюбленої казки. Маємо надію, що казкове свято залишило добрий слід в душі малечі».

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН