Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти херсонського вишу підготували благодійну виставу (відео)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку завідувачки кафедри культурології Херсонського державного університету Лідії Лимаренко. У повідомленні йдеться про наступне:

«У приміщенні Обласного Академічного театру ляльок відбулись чотири прем’єрні покази Благодійного проєкту для діток із малозабезпечених сімей та діток військовослужбовців. У програмі театралізованого дійства були вистава “В ніч на Святого Миколая” під керівництвом заслуженої працівниці культури України, завідувачки кафедри культурології, професорки Лідії Лимаренко та інтермедія “Зимові пригоди у Мадагаскарі”, режисер народний артист України, доцент Борис Чуприна.

Цікаво, що ця традиція продовжується цілих 20 років. Незмінними помічничками при створенні вистав залишаються старша викладачка кафедри хореографічного мистецтва Інна Білоусенко; найкраща у світі костюмерка Світлана Лєпьошкіна; композитор заслужений діяч мистецтв України Олексій Пономарьов.

У святі задіяні здобувачі освіти 1-го, 2-го та 3-го курсів факультету культури і мистецтв, спеціальності 034 “культурологія”.

Проєкт реалізовується за підтримки ректора Херсонського державного  університету, заслуженого працівника освіти України, професора Олександра Співаковського. Велику вдячність за домогу висловлюємо деканові факультету культури і мистецтв, заслуженому працівникові культури України, професорові Миколі Левченку, директорові-художньому керівникові Херсонського академічного обласного театру ляльок Віктору Гаврилюку та координаторові проєкту Ігорю Семеніхіну.

Велике дякуємо нашим маленьким глядачам та їх батькам!».

Детальніше — у сюжеті телестудії «Український Південь»:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН