Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську міський голова провів розширену апаратну нараду

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Таврійської міської територіальної громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«4 січня міський голова Таврійська Микола Різак провів першу у новому році апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів. Заступники міського голови Олександр Павлюк, Анатолій Білий, керуюча справами виконкому Наталя Левченко прозвітували про підсумки роботи у 2021 році за всіма напрямками діяльності територіальної громади. Начальник Фінансового відділу Таврійської міської ради Ірина Моцьо доповіла про виконання бюджету громади у 2021 році.

Старости старостинських округів надали інформацію про заходи, які проводились під час новорічних свят у кожному населеному пункті. Староста Новокам’янського старостинського округу Віта Прийма повідомила про відновлення енергопостачання у Новокам’янській початковій школі.

Міський голова надав доручення профільному заступнику якнайшвидше завершити роботи по передачі трансформаторних підстанцій на баланс Херсонобленерго.

Очільник Таврійської громади Микола Різак зазначив, що розпочатий проєкт по встановленню альтернативних твердопаливних котлів в закладах освіти та культури буде продовжено у новому році, адже безперебійне теплопостачання – одне із пріоритетних завдань для громади.

За інформацією керівників комунальних підприємств  під час новорічних свят всі  послуги надавались у штатному режимі.

Міський голова звернув увагу на необхідності поліпшити  роботу  по укладанню договорів на вивезення твердих побутових відходів по Чорнянському старостинському округу.

Микола Іванович Різак подякував керівникам закладів освіти та культури, комунальним службам за якісну організацію   новорічних свят на території Таврійської громади».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН