Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На апаратній нараді в Новій Каховці розробили програму заходів до 70-річчя міста

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Новокаховської міської територіальної громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«5 січня Новокаховський міський голова Володимир Коваленко провів першу в новому 2022 році апаратну нараду.

Разом з заступниками міського голови, секретарем Новокаховської міської ради, керуючим справами, начальниками відділів та структурних підрозділів виконавчого комітету, старостами старостинських округів та начальниками комунальних підприємств Володимир Коваленко обговорив плани та завдання  на наступний рік.

Розпочалась апаратна нарада хвилиною мовчання в пам’ять про Михайла Лященка, бійця 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка, який помер 31 грудня і був похований сьогодні на Алеї Слави міського кладовища.

Міський голова наголосив на тому, що 2022  – це рік 70-річчя Нової Каховки, визначна і надзвичайно важлива подія для міста і всієї громади, тому підготовку до святкування ювілею потрібно розпочинати вже зараз. Очікуються пропозиції щодо проведення святкових культурних, освітніх, спортивних заходів, вшанування першобудівників міста Нова Каховка, відзначення видатних громадян в різних сферах життя громади – організаційний комітет зі святкування Дня міста відкритий до будь-яких ідей.

Велика увага поточного року буде приділятися  наведенню ладу в населених пунктах громади. Володимир Коваленко дав відповідальним особам доручення організувати роботи з проведення сучасного освітлення на вулиці Французькій та освітити високовольтний коридор (від вул. Першотравнева до вул. Довженка, від вул. Затишна до вул. Довженка, від вул. Букіна до спорткомплексу «Гарту», від магазину «М’ясний дворик» вул. Букіна до магазину «Авоська» вул. Довженка). Міський голова зазначив, що всі в’їзди в місто також повинні бути освітлені.

До святкування 70-річчя Нової Каховки планується проведення реконструкції центральної площі міста та встановлення пам’ятника Матері в сквері Сільських

будівельників. “Сквер необхідно впорядкувати до відкриття пам’ятника”- зазначив Володимир Коваленко.

Також міський голова дав доручення впродовж найближчого часу підготувати відповідну документацію для укладення охоронних договір на пам’ятники культурної спадщини – Літній кінотеатр, головний вхід до стадіону «Енергія», ротонди.

Великі проєкти, розпочаті минулого року, такі як будівництво Центру Олімпійських видів спорту “Н2О Нова Каховка”, забезпечення сталого функціонування Новокаховського ЦНАПу та ремонтні роботи на стадіоні «Енергія» також знаходяться на постійному контролі».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН