Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Генічеський міський голова привітав жителів громади зі святами

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Шановні жителі Генічеської територіальної громади!

Щиро вітаю вас з Новим 2022 роком!

Новорічні свята — хвилююча, дивовижна і чарівна пора. Ми всі любимо їх, радіємо, очікуємо див, мріємо і сподіємось на краще.

А ще Новий рік — це традиційно родинне свято. Любов до рідних та прагнення зробити їх життя кращим мають бути пріоритетом у кожній сім’ї. Нехай у новому 2022 році всі родини будуть щасливими. Хай множаться щастям, щирою любов’ю та достатком ваші оселі, а зимові свята дарують радісний настрій і приємні зустрічі. Нехай все добре і щасливе, що було у 2021 році, примножиться у 2022!

Зичу кожному зустріти Новий рік у теплій, душевній і щасливій компанії. Бажаю, щоб Новий рік приніс нам усім мир, спокій, впевненість у майбутньому, додав нових сил для втілення найзаповітніших мрій.

Зустрічаючи Новий рік, побажаємо та подаруємо один одному найдорожче і найцінніше, що маємо — тепло наших сердець. Нехай запалає у наших серцях вогонь віри, надії і любові, оптимізму і невичерпної енергії.

Нехай прийдешній рік сповниться яскравими барвами, приємними враженнями і радісними подіями.

Щасливого Нового року!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН