Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні оголосили новорічний конкурс

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Запрошуємо взяти участь у конкурсі «Новорічний Херсон» на найкраще святкове новорічне офомлення об’єкту (закладу) та прибудинкової території.

Створюйте святкову атмосферу в оформлені міста до Новорічних та Різдвяних свят! Декоративна ілюмінація на фасадах будівель Ваших об’єктів (закладів) та деревах на прилеглій території створить святковий настрій у мешканців та гостей нашого міста, а прикрашені вітрини будуть приваблювати Ваших клієнтів.

Для участі у конкусі «Херсон новорічний» надсилайте на електронну пошту департаменту економіки та інвестицій Херсонської міської ради depekonom@city.kherson.ua до 27.12.2021 року включно наступну інфомацію:

фото прикрашеної локації;

назва об’єкту (закладу);

адреса розташування об’єкту (закладу);

ПІБ керівника;

контактний телефон;

електронна адреса.

Фото прикрашених об’єктів (закладів) з назвою буде розміщено на сторінці офіційного сайту міської ради та її виконавчих органів, де кожен відвідувач сайту зможе оцінити та проголосувати за привабливу локацію. Оцінювання проходитиме з 30 грудня 2021 року по 09 січня 2022 року Переможця буде обрано за кількістю голосів та нагороджено подарунком від міського голови».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН