Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова Скадовської районної державної адміністрації привітав жителів громади зі святами

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Скадовської районної державної адміністрації. У повідомленні йдеться про наступне:

«Шановні мешканці Скадовського району!  Дорогі друзі!

У ці дні кожен з нас відчуває особливе хвилювання та піднесення. Йде у минуле рік 2021-й, і відкриває свою першу сторінку наступний, новий 2022-й рік. Добра традиція цієї святкової пори – підводити підсумки досягнутого та висловлювати заповітні бажання та мрії про нові рубежі, які ми прагнемо підкорити у рік прийдешній.

Згадаємо – 2021-й рік був особливим, ювілейним. Ми відзначали 30-річчя Незалежності України. Всенародне свято показало – ми твердо  стоїмо на обраному шляху вірності ідеалам свободи. Це головне переконання ми, без сумніву, будемо зміцнювати і у наступному році.

Для нас, мешканців Скадовщини, рік 2021-й також був пам’ятний тим, що наш район впевнено реалізував свій потужний потенціал у різних галузях суспільного життя. «Чорноморські ігри» та Всеукраїнські пляжні ігри у Скадовську, Картопляний блокчейн-2021 у Чулаківці, рок-фест «Кобзар» у Залізному порту, Чемпіонат України з мотогонок на Кінбурській косі – ці та інші яскраві заходи продемонстрували, що наш район впевнено завойовує авторитет як арена знакових подій державного масштабу.

Свій потенціал ми будемо нарощувати і у 2022 році, та відкривати нові можливості для розвитку. Вагоме слово тут повинні сказати самі мешканці громад, їх актив, небайдужі громадяни. Яких параметрів Україна досягне через два, три, п’ять років – залежить від зусиль українців, вкладених у її розвиток.

Ми всі це добре розуміємо. Реалії життя переконують нас у тому, що тільки від нашої особистої відповідальності залежить добробут наших родин, щастя та достаток наших рідних та близьких. Але, у той же час благополуччя кожного дуже тісно залежить і від загальної суспільної стабільності. Тому зміцнювати її і покращувати наше життя ми зможемо тільки разом.

Говорячи про майбутнє, ми бачимо: у нашій реальності глобальні зміни відбуваються чи не щодня. Майбутнє – це те, що дивує і вражає. І ці захоплюючі зміни надихають нас на нові звершення. Жити стає цікаво! Долаючи нові рубежі!

Нехай же на цьому шляху ми відчуємо силу та натхнення, підтримку друзів, віру у наші можливості, окриленість успіхами! Нехай новий рік для кожного буде щедрим на добрі справи, шляхетні вчинки, світлі почуття, яскраві враження! Від щирого серця вітаю усіх, хто з трепетом сподівається на новорічне диво, та бажаю здоров’я, злагоди і миру!

З Новим роком! Будьмо!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН