Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Комп’ютерній Академії «ШАГ» на Херсонщині підвели підсумки року (відео)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

В Комп’ютерній Академії «ШАГ» на Херсонщині підводять підсумки року, який був досить насиченим подіями та здобутками учнів.

Яскравою подією стало відкриття філії в Новій Каховці. Важливо, що Академія постійно розвивається та розширює свої простори, це дозволяє отримувати знання з ІТ- сфері ще більшій кількості людей.

В Херсонській філії  з’являється все більше нових навчальних просторів, адже кількість бажаючих навчатися тут постійно зростає.

Важливо, що в комп’ютерній академії дають можливість навчатися і дітям з інвалідністю: розробляють індивідуальні програми, створюють інклюзивні простори.

В Комп’ютерній Академії «ШАГ» захоплення дитини комп’ютером перетворюють в корисні навички та здібності для майбутнього. Висококваліфіковані викладачі, які працюють з дітьми зацікавлюють їх до розробки проєктів та стартапів, розвивають нестандартне мислення та досвід роботи в команді. Випускники Академії здобувають чудових результатів і є співробітниками  відомих міжнародних компаній.

Підсумки року демонструють скільки всього досягнуто і надихають надалі розвиватися, розширюватися та створювати щось нове.

Детальніше — в сюжеті телестудії «Український Південь»:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН