Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ліцеї в Генічеську з’явився новий телевізор

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Жаданий подарунок до Нового року отримали здобувачі освіти і педагоги Генічеського ліцею Генічеської міської ради. Аби вручити його, до закладу завітали перший заступник голови Херсонської обласної ради Єгор Устинов, Генічеський міський голова Олександр Тулупов, депутат міської ради Віктор Ставратій, заступник міського голови Ірина Попова та начальник відділу освіти Ганна Бондарева.

Гості саме потрапили на святковий ранок до третьокласників. Діти у костюмах піратів, медуз та інших персонажів продемонстрували їм свої вокальні та хореографічні навички.

Про подарунок ліцеїстам першою сказала директорка закладу Олена Федосова.

Єгор Устинов, якому передали слово, назвав міського голову та депутата міськради добрими помічниками Діда Мороза. Перед цим спитав, чи вірять діти у новорічні дива і чи пишуть вони листи Діду Морозу.

Олександр Тулупов не лише привітав дітей з Новим роком, а й побажав лише гарних оцінок і всіляких гараздів. Олександр Васильович також подякував Єгору Олександровичу за візит, висловивши надію на постійну співпрацю».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН