Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці триває будівництво Центру олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка»

В рамках робочої поїздки до Каховського району голова Херсонської обласної державної адміністрації Геннадій Лагута разом з заступником Едуардом Науменком та начальником управління будівництва і фінансового забезпечення Херсонської обласної державної адміністрації Віталієм Караваєвим оглянув будівництво Центру олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка».

Майбутній осередок спорту на Херсонщині реалізується завдяки програмі Президента Велике будівництво

Реалізація проєкту дозволить займатися у одному місці багатьма видами спорту: спортивним та синхронним плаванням, водним поло, баскетболом, волейболом, гандболом, футзалом, стрільбою з лука, боротьбою та єдиноборством, боксом, карате, тенісом, важкою та легкою атлетикою, спортивною та художньою гімнастикою, аеробікою, фітнесом та ін.

Також очільник Херсонської обласної державної адміністрації відвідав стадіон “Енергія”, де саме зараз ведуться роботи з капітального ремонту багатофункціонального майданчика волейбольного поля №2 та баскетбольного майданчика спортивного комплексу стадіону.

Ремонт майданчика проводиться за рахунок субвенції з Державного бюджету України на соціально-економічний розвиток на загальну суму 3 млн 100 тис. грн.

Проект передбачає, що на оновленому багатофункціональному майданчику буде можливість займатися баскетболом, волейболом, гандболом та, навіть, міні-футболом. Проведення цих робіт стало можливим завдяки сприянню народного депутата України Павла Павліша.

Новокаховська міська територіальна громада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН