Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Малий бізнес Херсонщини наростив сплату єдиного податку на більш як 727 мільйонів гривень

За інформацією в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, протягом січня-жовтня 2021 року фізичні особи – підприємці сплатили до місцевих бюджетів 727 млн гривень єдиного податку.

Цей показник на 12% або 77,6 млн гривень більше, ніж за відповідний період минулого року. За 10 місяців попереднього року надходження єдиного податку становили 649,6 млн гривень.

Лише в жовтні цього року фізичні та юридичні особи, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили 144,8 млн гривень єдиного податку. Темп приросту до жовтня минулого року складає 4% або 5,8 млн гривень.

Варто нагадати, що єдиний податок зараховується до місцевих бюджетів. Отже, бізнесмени, які його сплачують, спрямовують кошти на розвиток своєї громади. Завдяки таким сумлінним платникам податків, забезпечується вчасне фінансування органами місцевого самоврядування регіональних програм та виконання зобов’язань місцевої влади перед своїми мешканцями.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН