Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бериславські податківці надали громадянам 2281 адміністративну послугу

Від початку року фахівці Бериславської державної податкової інспекції надали громадянам 2281 адміністративну послугу.

Найбільш популярною серед заявників залишається послуга, що стосується видачі картки платників податків і внесення до паспортів громадян України інформації про реєстраційний номер облікової картки платника податків із Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Нею скористалися 1452 особи.

Крім того, фахівці ДПІ видали 606 відомостей із Державного реєстру фізичних осіб-платників про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, зареєстрували 30 реєстраторів та 100 книг обліку розрахункових операцій, 62 розрахункові книжки, надали 22 витяги з реєстру платників податку на додану вартість та внесли 9 відміток до паспортів громадян України про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Податківці звертають увагу платників, що на період дії «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки у Херсонській області вводяться обмежувальні заходи, пов’язані із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, тому податкова інспекція також працює з певними обмеженнями.

Прийом платників здійснюється за попереднім записом (телефоном, електронною поштою) виключно для надання невідкладних послуг з дотриманням усіх санітарних норм та заходів для профілактики, запобігання поширення та мінімізації інфікування коронавірусом платників та працівників.

Кореспонденція, в тому числі заяви на отримання послуг, приймаються через скриньки, встановлені в ЦОП, а також у режимі листування в Електронному кабінеті (формат pdf) або поштою.

Якщо ви маєте симптоми ГРВІ (підвищена температура тіла, кашель, утруднене дихання тощо) або нещодавно контактували з хворими на COVID-19, просимо вас залишитися вдома та утриматися від відвідування податкової інспекції.

Бериславська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН