Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківці Бериславщини співпрацюють із банківськими установами

Днями начальник Бериславської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Валентин Кондратенко провів робочу зустріч із управляючою відділенням Приватбанку у м. Берислав Надією Махник щодо інформування користувачів карток Приватбанку про можливість звітувати до податкової в електронному вигляді та використовувати електронні сервіси ДПС України.

На зустрічі податківець наголосив, що подання електронної звітності це – економія часу, вибір зручного часу здачі звітності, постійне оновлення програмного забезпечення відповідно до останніх норм законодавства, автоматичне формування архіву електронних копій звітів, квитанцій та інших документів. Скористатися Електронним кабінетом платника можливо, як з персональних комп’ютерів, так і зі смарт пристроїв. Сервіс працює цілодобово та безкоштовно.

Також Валентин Кондратенко порадив усім платникам податків підписуватися на офіційну сторінку у Facebook Державної податкової служби України (https://www.facebook.com/TaxUkraine/) та ДПС в області (https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol) для отримання актуальної податкової інформації, доступу до ексклюзивних матеріалів, інфографіки, анонсів, роз’яснень та коментарів ДПС України.

За результатами зустрічі досягнуто домовленості активної співпраці податківців і банківських працівників та інформування користувачів карток Приватбанку про можливість отримання електронного підпису через Приват24. Тож незабаром бериславські підприємці долучаться до електронного звітування та активніше використовуватимуть електронні сервіси ДПС України.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН