Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Приймальне відділення «Бериславської центральної районної лікарні» майже готове прийняти перших пацієнтів

20 травня з робочим візитом, у Бериславській громаді перебував голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир. Голова облдержадміністрації  разом із Бериславським міським головою Олександром Шаповаловим та першим заступником голови Бериславської районної державної адміністрації Ольгою Сидоренко оглянули будівництво приймального відділення КНП «Бериславська центральна районна лікарня» Бериславської міської ради, яке здійснено у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Сергій Козир зауважив, що будівництво ведеться випереджаючи графік робіт. Найближчим часом приймальне відділення «Бериславської центральної районної лікарні» зможе прийняти своїх перших пацієнтів.

Важливою подією для Бериславської громади стало вручення головою обласної державної адміністрації Сергієм Козирем міському голові Олександру Шаповалову «Мобільного кейсу» для Центру надання адміністративних послуг Бериславської  міської ради, як учаснику проекту «Посилення стійкості громад у Херсонській області», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії, наданої через посольство в Україні.

Завдяки цьому адміністративні послуги стануть доступними для маломобільних груп населення, особливо у віддалених куточках нашої громади. Адже адміністратор за допомогою мобільного кейсу, який вміщує ноутбук, сканер та інше технічне оснащення, може виконати всі необхідні операції для надання послуг незалежно від місцезнаходження: вдома, у лікарні або іншому місці, де перебуває людина з обмеженими можливостями.

Бериславська РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН