Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовську проводиться реконструкція частини будівлі центральної районної лікарні

В місті Скадовськ проводиться реконструкція частини будівлі центральної районної лікарні з прибудовою приймального відділення. Роботи виконані майже на 50%.

Робочим проєктом передбачено виконання робіт з:

прибудови павільйону для в’їзду автотранспорту ШМД;

перепланування існуючих приміщень.

В результаті реконструкції приймальне приміщення буде мати площу 508 м2 та всі необхідні приміщення для розміщення нового медичного обладнання.

Херсонська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Після цього наступний крок – це Верховна Рада має привести законодавство, митне законодавство, податкове законодавство у відповідність. Це більше будуть технічні речі, пов’язані зі зміною назв. Якщо, для інформації, важливо, що на сьогодні центральні апарати ДПС та ДМС досі існують як юридичні особи, не припинені і не ліквідовані, мають затверджені структури, штатні розписи. Це означає, що голів служб можна призначити невідкладно шляхом прийняття постанов уряду, а після цього одразу ж робити призначення керівників центральних органів. Тому цей процес, він, на погляд мій, як фахівця з цих питань і членів комітету, не буде тривалим та болючим. Шановні колеги, ми просто зобов’язані зараз ухвалити цю постанову, тому що, нагадую, коли Президент тодішній Янукович створив Міністерство доходів і зборів, він таким чином зруйнував фінансову політику країни, оскільки Міністерство фінансів як орган політики як орган політики стало відповідальним тільки за розходи, а Міністерство доходів і зборів стало відповідальним тільки за доходи. Балансу бюджету не було. Власне, наслідки такої псевдополітики сьогодні пожинає країна.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН