Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нові призначення дісталися Скадовська

Так, на сайті НАЗК, з’явилася декларація кандидата на посаду голови Скадовської РДА.

І ним має шанс стати ….. Олексій Фролов — нинішній керівник ФГО.

Це той самий Фролов, який не так давно був керівником скадовського ринку, і започаткував тоді напівлегальну схему поборів з підприємців у вигляді «бронювання», яка працює і досі. Напевно, скадовські підприємці можуть розповісти ще щось цікаве про ті часи, і на яких умовах надавалася можливість поставити на ринку стаціонарний прилавок (кіоск). Він і досі є співвласником ПСК «Самміт», яке проводило свою діяльність на ринку.
Також він є кінцевим бенефіціаром підприємства СТОВ «Скадовський інкубатор», яке має в своєму розпорядженні земельну ділянку в межах міста, і вже багато-багато років не сплачує кошти в бюджет міста за користування цією ділянкою. А що — депутатам можна.
Це той самий Фролов, який вже декілька разів балотувався в депутати міської
 ради, і на останніх місцевих виборах восени 2015 року на своєму окрузі він узяв аж 9 голосів. Тим не менш це дозволило йому стати депутатом міської ради, де він очолив земельну комісію.
У 2016 році, його обрано начальником центру фінансово господарського обслуговування закладів освіти скадовського району. Саме за його керівництва у 2017 році напередодні опалювального сезону розгорівся «вугільний скандал» з неякісним вугіллям, яке завезли до шкіл. Вугілля тоді одній школі замінили, а відкрите кримінальне впровадження щодо службової недбалості, напевно не завершене і досі.

Ну і звичайно питання до ЛІФТ. Як може ця кандидатура виконати такі вимоги?

«Отсутствие политического прошлого, опыт работы на управленческих должностях, не иметь отношения к бизнесу, как лично так и членам семьи, обязательное прохождение полиграфа с вопросами о коррупции, связях» та інші?

Ну те що він не співає гімн на сесіях, та їздить на відпочинок до окупованого Криму — це вже для його персони дрібниці. Патріотичність точно не його тема.

skadtalk

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН