Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бериславські податківці проводять виїзні зустрічі з бізнесменами

Фахівці Бериславської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у складі робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення продовжують брати участь у рейдах з питань легалізації праці.

Цього разу інспектори відвідали 14 суб’єктів господарювання, які провадять діяльність на території сіл Зміївка та Шляхове. Всі підприємці мали відповідні дозвільні документи для ведення бізнесу, а наймані працівники були офіційно працевлаштовані.

У процесі заходу податківці інформували бізнесменів з питань застосування положень Податкового кодексу України, зокрема були надані консультації та роз’яснення про нарахування та сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Не оминули й питання, що стосувалися можливостей отримання адміністративних послуг за допомогою електронних сервісів ДПС, запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування громадянами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.

Робота в даному напрямку триватиме й надалі.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН