Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З нагоди 30-річчя Незалежності України відзначили кращих податківців Херсонщини

В Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі 20 серпня відбулися урочисті збори трудового колективу з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України.

У вступній промові в. о. начальника відомства Ігор Клим привітав колектив управління з нагоди двох найвизначніших національних свят нашої держави, подякував за сумлінне виконання службових обов’язків, а також побажав усім родинного тепла, миру, злагоди, добробуту, успіху в усіх починаннях та натхнення для звершення добрих справ в ім’я майбутніх поколінь.

Приємно, що роботу податківців Херсонщини високо оцінено Державною податковою службою України. За сумлінну, наполегливу працю в ім’я розбудови рідної держави, високий професіоналізм під час виконання службових обов’язків, сумлінну працю та з нагоди 30-річчя Незалежності України оголошено Подяку ДПС Олені Мигирич.

Одинадцять кращих працівників отримали Лист – Подяку від Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, а саме: Сергій Жевнеров, Галина Балан, Лілія Козлова, Оксана Лепьохіна, Юлія Красько, Лариса Котлюба, Альона Лонська, Людмила Саніна, Уляна Москалик, Олена Чирка та Катерина Гудз.

Також шістьом інспекторам достроково присвоєно черговий ранг державного службовця.
Окрім цього, голова місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України» Херсонської області та членкиня Громадської ради при відомстві Анна Чепок отримала Лист – Подяку від Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за активну громадянську позицію та внесок у поширення податкових знань у суспільстві.

Відзначення роботи податківців свідчить не лише про важливість їх праці для економіки країни, а й про велику відповідальність за стабільне наповнення бюджетів для реалізації державних соціальних гарантій та розвитку країни.

Тож, відзначаючи День Незалежності України, податківці Херсонщини бажають всім національної єдності, патріотизму, миру та впевненості у власних силах!

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН