Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон готується презентувати власний туристичний потенціал

З метою визначення пріоритетних напрямів спiвпрацi на 2022 рік управлінням маркетингу міста і туризму проведено зустріч із віцепрезидентом асоціації «Регіональна туристична організація «Туризм Херсона» Миколою Шаповалом та колективом управлiння туризму i курортiв облдержадмiнiстрацiї.

Серед обговорених питань:

•        підготовка до представлення туристичного потенціалу Херсонської міської територіальної громади на міжнародних та національних туристичних виставках;

•        планування туристичних подієвих заходів;

•        колабораційні проєкти у сфері туризму.

Туристичний салон UITT(M) є однiєю з найпотужнiших промоцiйних платформ, традиційним місцем зустрічі провiдних гравцiв туристичного ринку – міжнародних організацій, національних і регіональних комітетів,  операторів і агентств, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа.

Саме там навеснi та восени наступного року працiвники управлiння маркетингу мiста i туризму спiльно iз представниками мiсцевого бiзнесу презентуватимуть конкурентнi переваги громади.

Разом з тим, події є найважливішим мотивуючим фактором туризму, що дозволяють утримувати й залучати відвідувачів та інвесторів. Осередком подiєвого туризму громади мають стати унiкальнi природнi рекреацiйнi ресурси, численнi воднi атракції та “зеленi” маршрути.

Пріоритет надаватиметься проєктам, спрямованим на системне посилення спроможностi туристичної iндустрiї громади та програмам сталого розвитку як дієвому механізму системних перетворень. Будь-які місцеві ініціативи, що здатні трансформуватися в успішний бізнес будуть підтримані. Адже Херсонщина може гідно конкурувати з іншими регіонами за ресурси, інвестиції, туристів лише за умови проведення спільної політики територіального маркетингу органів місцевого самоврядування та державної влади.

Прагнення управлiння маркетингу мiста i туризму до спiвпрацi пiдтримали колеги з обласної державної адміністрації. Вирішено консолідувати спільні зусилля для досягнення взаємовигiдних результатів.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН