Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська єпархія висловила довіру новому голові обласної державної адміністрації

Про візит до Херсонської ОДА розповів Єпископ Никодим:

Сьогодні у приміщенні Херсонської обласної державної адміністрації мав зустріч з Геннадієм Миколайовичем Лагутою. Для мене було приємністю привітати від Херсонської єпархії і від себе особисто нового очільника ХОДА з високою довірою, виявленою державною владою через його призначення на високу відповідальну посаду.

Окрім беззаперечно важливого обміну думками щодо важливих тем та можливих шляхів конструктивної співпраці Церкви і держави для спільного блага жителів Херсонщини, був ще один приємний і не менш важливий момент. Змістовності розмови сприяла відкритість, щирість, взаєморозуміння і світоглядна гармонійність.

Хто б що не казав, і кожна притомна людина погодиться, ця посада нелегка і дуже відповідальна, потребує великої самовіддачі і самопожертви, для яких потрібні сили. Не тільки фізичні, а ще більше – душевні і духовні. І Божа допомога в цьому служінні для блага людей. Тому побажав Геннадію Миколайовичу і завжди бажатиму цієї допомоги від Бога, натхнення і наснаги, радості від добрих результатів праці на цій ниві.

Дякувати Богові, попри всі можливі проблеми місцевого і загального характеру, Херсонщина має беззаперечний позитивний момент: останніми роками тут утвердився дух взаєморозуміння, виваженості, мирності, взаємоповаги як між Церквою і державною владою, як і між різними конфесіями, наявними на нашій території.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН