Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Видання “Фронтовий Кобзар” презентували у Херсоні

“Фронтовий Кобзар” презентували у Херсонському обласному краєзнавчому музеї, де також було відкрито мистецьку виставку фотоколажів, що увійшли до книги.

Автором проєкту став заслужений діяч мистецтв України Сергій Пущенко, учасник Революції гідності та війни на сході України. Сергій Миколайович розповів, що колажі до “Фронтового Кобзаря” робилися з 2015 року, до книги увійшло 45 фотознімків воїнів Збройних сил України, добровольців.

Саме видання складається із 800 сторінок, на обкладинці книги зображено воїна з українським автоматом на тлі прапора України, на розвороті в кінці — Тарас Шевченко в обладунках військового на сучасній війні.
Долучилися до презентації книги  представники Всеукраїнської ГО «Об’єднання добровольців», ГО «Добродія-Херсон», Громадської спілки «Асоціація ветеранських та волонтерських організацій Херсона «Звитяга» та ПП «Дельта-Таврія».
На сторінках цього видання залишилися великі люди – герої України, які віддали своє життя за рідну країну.
Також, під час заходу, за визначні творчі досягнення, активну громадянську позицію і патріотизм, вагомий особистий внесок у розвиток культурної спадщини України та з нагоди відкриття виставки фотоколажів «Фронтовий Кобзар» голова Херсонської ОДА Сергій Козир нагородив почесною грамотою двох осіб. Про це розповів він на офіційній сторінці. Зокрема:
⏺ПУЩЕНКО Сергія Миколайовича – художника, заслуженого діяча мистецтв України.
Подяку за активну громадянську позицію та патріотизм отримала
⏺ЖИВКО Олена Олександрівна – голова Всеукраїнської громадської організації «Об’єднання добровольців».

Виставка фотоколажів триватиме до 29 травня.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН