Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До ювілею херсонського Водоканалу створюють Альбом історії

Про це розповіли у соціальних мережах:

Трохи більше місяця лишилося до Ювілею Водоканалу. День народження підприємства 23 грудня 2021 року – це особливе свято. Необхідно підвести підсумки, акцентувати увагу на вкладі нашого підприємства, директорів, всіх співробітників у розвиток нашого міста Херсона, висвітлити це на сторінках корпоративної газети «Вісник ХерсонВодоканалу». Буде ювілейний спецвипуск!

До свята готується весь колектив. Власноруч створюємо Альбоми історії структурних підрозділів Водоканалу. У кожного – оригінальна техніка виконання, свій дизайн, тексти з архівними матеріалами, фото, які збираються у ветеранів підприємства, їх дітей та онуків.

Але це ще не все. Після завершення оформлення Альбомів наступає черговий етап колективної роботи. Всі альбомні матеріали: історія підрозділів, біографії особистостей, вклад у розвиток підприємства – перетворюються на електронні альманахи, які потім презентуються колективами. До презентації вже готуються – роблять фото, пишуть тексти для відеоролику, який планується транслювати під час урочистостей у Драмтеатрі.

Задіяні всі! Цікаві матеріали, чарівні історії та бесіди у колективах, захоплюючі враження, позитивні емоції, піднесений настрій!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН