Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Працівників херсонського водоканалу вчили працювати безпечно

15 липня 2021 року на учбово-тренувальному полігоні Херсонського Водоканалу для підвищення якості навчання виробничих підрозділів навичкам безпечних дій при виконанні робіт підвищеної небезпеки відповідно до «Правил техніки безпеки при експлуатації систем водопостачання та водовідведення населених місць» (НПАОП41.0-1.01-79) відбулись практичні заняття працівників аварійно-відновлювальних бригад служби водопостачання за участю головних спеціалістів підприємства.

В процесі тренування відпрацьовувались питання безпечних дій персоналу при виникненні аварійних ситуацій згідно з вимогами експлуатаційних інструкцій, також виконання газонебезпечних робіт в заглиблених приміщеннях вз застосуванням засобів захисту і надання долікарської допомоги потерпілим.

«Експлуатація систем водопостачання та водовідведення міста – виробництво високого ступеню ризику. Тому дотриманню нормативів безпеки виробництва, профілактиці профзахворювань та аварій у Херсонському Водоканалі приділяється особлива увага», – повідомив начальник служби охорони праці та цивільного захисту Олександр ТЕМНІКОВ.

Для запобігання нещасним випадкам на виробництві у МКП «ВУВКГ м.Херсона» розроблено відповідні інструкції, положення. Щоквартально з працівниками проводяться практичні заняття з безпечних дій персоналу при виконанні робіт підвищеної небезпеки на учбово-тренувальному полігоні підприємства.
Дотримання законодавства у сфері охорони праці та безпеки виробництва є запорукою збереження найціннішого – людського життя, що дасть змогу нашим дітям рости у повноцінних щасливих сім’ях.

Херсонський водоканал

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН