Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відзначають День працівница соціальної сфери

Привітання Володимира Коваленко опубліковано на сторінці Новокаховської міської територіальної громади у Фейсбук:

«Від щирого серця сьогодні хочу привітати із професійним святом людей, чия праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла – працівників соціальної сфери!
Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби, хто, покликаний віддавати свої сили та душевне тепло ближнім, які потребують особливої уваги і турботи.
Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, сім’ї учасників АТО, тимчасово переселених українських громадян, безробітні громадяни. Ви допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.
Переконаний, що вам вистачить витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашої громади, соціального захисту тих, хто його потребує.
З величезною вдячністю за цю благородну місію бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення. Нехай ваша компетентність, чуйність та мудрість повертаються вам людською любов’ю і повагою. Нехай ваша працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи – соціального захисту людини.
Міський голова Володимир Коваленко»
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН