Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині незаконно реалізовували скраплений газ

У вівторок фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на території Скадовського району встановили факт незаконної реалізації скрапленого газу.

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, було отримано повідомлення, що територією Скадовського району курсує автомобіль-цистерна, з якої проводиться продаж скрапленого газу для населення. Під час опрацювання наявної інформації та проведення фактичної перевірки інспектори встановили, що реалізація газу здійснюється без застосування касової техніки та ліцензії на право торгівлі пальним.

За попередніми підрахунками до порушників порядку торгівлі пально-мастильними матеріалами будуть застосовані штрафні (фінансові) санкції на суму 250 тис. гривень.

Звертаємо увагу громадян, що продаж пального повинен здійснюватися із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій та обов’язковим наданням покупцю фіскального касового чека на повну суму покупки. Достовірність виданого документа можна перевірити у відкритій частині «Електронного кабінету». Для його пошуку та перегляду необхідно внести відповідні дані.

Відсутність в системі чека або розбіжності в його даних можуть свідчити про порушення вимог законодавства щодо проведення розрахункових операцій. Про такі факти просимо інформувати Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за телефоном 42-76-94.

 Пам’ятайте: виданий вам фіскальний касовий чек захистить вас у разі придбання неякісної продукції. Окрім цього, всі суб’єкти господарювання та громадяни зобов’язані сплачувати належні податки. Не потурайте незаконному бізнесу – вимагайте касовий чек у продавця, сплачуючи за товари або послуги.

Пресслужба

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН