Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Затримано чоловіка, який взяв у заручниці жінку та погрожував їй ножем (ВІДЕО)

У Херсоні було взято у заручниці продавчиню магазину.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУНП в Херсонській області Руслан Осипенко прокоментував: «Надійшло повідомлення про те, що невідома особа, перебуваючи в приміщенні караоке-бару погрожувала ножем, а також захопила в заручники жінку-бармена. Прибувши на місце, наряд управління охорони встановив, що дана особа вже вийшла з приміщення та попрямувала по вулиці з жінкою. Нападник кинув жінку та направився до найближчого магазину, який працював цілодобово. Забігши до приміщення, він захопив жінку-касира, також приставивши ножа до шиї».

Подія трапилася в Таврійському мікрорайоні Херсона.

Руслан Осипенко додав: «Понад 10 хвилин тривали перемовини з нападником. Поліцейські докладали всіх зусиль, аби не допустити, щоб були загиблі. Завдяки швидкій та професійній злагодженості та спрацюванню поліцейських нападник був знешкоджений та затриманий. Його особа встановлена. Це 30-річний наркозалежний безробітний місцевий мешканець. Жінки 26-ти та 39-ти років не отримали поранень, їхньому життю нічого не загрожує».

Захоплення заручниць — це резонансна подія для нашого міста.

Продавчиня магазину так розповіла про ті події: «Забіг до магазину, захопив нашого касира. Повалив її на землю, приставивши до горла ніж. Поліція намагалася з ним поговорити, але він їх не слухав. Поки вони розмовляли, я вирішила втрутитися. Умовила його і він її відпустив. Я не відійшла та не робила різких рухів».

Що ж загрожує зловмиснику?

Відповідь надав Руслан Осипенко: «Злочинцю за погодженням місцевої прокуратури було погоджено вручення про підозру одразу по двом резонансним злочинам — захоплення заручників, а також хуліганство з застосуванням холодної зброї. Найближчим часом суд обере міру запобіжного заходу і слідство буде наполягати на безальтернативному арешті».

Марина Азізова

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН