Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

STEM is FEM проводить відбір на участь у безкоштовному модулі «IT: eLearning»

Благодійний освітній проєкт STEM is FEM запрошує українських старшокласниць подавати заявки на участь у чотирнадцятому освітньому модулі, який відбудеться 17-18 листопада. Захід буде присвячений електронному навчанню ІТ.

Проєкт знайомитиме слухачок із інформаційними технологіями не в перше. Вибір теми модуля був продиктований як значним розвитком ринку ІТ, так і великим попитом на цю галузь серед українських школярок.

«Повного повтору, звісно, не буде. Кожного разу ми розкриваємо різні аспекти сфери ІТ. Раніше ми приділяли увагу загальній грамотності, штучному інтелекту та машинному навчанню. Цього разу ми сфокусуємося на електронному навчанні – eLearning та SQL – мові структурованих запитів», – зауважив ініціатор STEM is FEM, засновник технологічної компанії Roosh, Сергій Токарєв.

В рамках програми дівчата зустрінуться із найкращими експертками цієї галузі, а також з мотиваційними спікерками – відомими успішними жінками.

Взяти участь у відбірковому конкурсі на участь може кожна старшокласниця будь-якого закладу середньої освіти України. Участь у модулі – безкоштовна. Конкурсне завдання розміщене на офіційному сайті проєкту STEM is FEM. Роботи приймаються до 5 листопада включно.

Через карантині обмеження модуль відбуватиметься онлайн.

Партнерами модуля «IT: eLearning» стала глобальна освітня платформа Preply, що допомагає мільйонам людей з різних країн ефективно вивчати іноземні мови у режимі реального часу з досвідченими репетиторами.

В рамках модулю відбудеться творчий конкурс на ІТ-тематику. Гран-прі конкурсу – комплексне: особиста зустріч із співзасновником(ами) Preply у київському офісі (або онлайн з огляду на карантинні обмеження), Apple iPad128Gb, 200$ депозиту на навчання на платформі Preply та книга із декількома особистими підписами команди Preply. Дівчата, що посядуть друге та третє місце, отримають 200$ депозиту на навчання на Preply та книгу із особистими підписами представників компанії.

STEM is FEM – це благодійний освітній проєкт, що популяризує STEM-спеціальності (наука, технології, інженерія, математика) серед українських дівчат, а також бореться із гендерним дисбалансом у технічній сфері в Україні. Дізнатися більше про інші події проєкту можна на сайті STEM is FEM або на офіційних сторінках у соцмережах Facebook та Instagram.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН