Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Освітяни Борозенського розповіли про підтримку від кандидата в народні депутати по 184 округу

Наступного тижня на Херсонщині відбудуться позачергові вибори до Верховної ради. Мешканці 184 округу обиратимуть, хто ж представлятиме їх інтереси. Підтримка освітян на боці місцевого кандидата Ігоря Йосипенка.

Я закликаю кожного прийти на виборчу дільницю і зробити правильний вибір! Любов Глоба, директор Борозенського опорного закладу повної загальної середньої освіти:

«Лише двоє з усіх зареєстрованих кандидатів відвідали Борозенську територіальну громаду, для якої зараз надважливим є питання доріг. Дорога від Борозенського до обласного центру — єдина дорога, яка йде через село Милове. Цієї дороги фактично немає. Ми сподіваємося на того кандидата, який знає наш край і планує щось зробити. За період минулої каденції Ігор Васильович справді багато зробив для нашого Бериславського району. Мостові переходи — Новокаїрська і Милівська балок — зроблено завдяки його наполегливості. Для мене, як для освітянина, важливо, що він зберігає в Бериславському районі історичні традиції. «Кам’янська Січ» — туристичний центр, яким ми пишаємося. Це його заслуга. Всі заходи Ігор Йосипенко старається проводити там. Ми завжди зможемо звернутися до нього безпосередньо зі своїми проблемами.

Я закликаю кожного прийти на виборчу дільницю і зробити правильний вибір, аби ми змогли розвивати інфраструктуру нашої громади і нашого району. Голосувати треба за своїх!»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН