Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Йосипенко закликав підтримати петицію на відновлення мовлення деяких каналів

Ситуацію щодо ракетних ударів по Львову та Києву прокоментував Ігор Йосипенко.

Звичайно в ударах винен Путін і Росія, а не українська влада. Львів’ян хочуть залякати і львів’янам хочуть помститись.

Після знищення крейсера «Москва» для Путіна було важливо хоча б символічно вдарити по Львову, який в росії сприймається, як місто, де живуть одні вороги-бандерівці.

Ракетних ударів у Львові було завдано по цивільних об’єктах в районі вокзалу, що може свідчити про бажання ворога перешкодити надходженню допомоги з Європи.

Без сумніву те, що допомога рухається через Львів є загальновідомо, тож не варто пов’язувати ракетний удар із заявами владоможців, які, однак, мають бути обережніші в ЗМІ. Напередодні Кирило Тимошенко публічно розказав, що Львів перетворився на хаб для гуманітарної допомоги, через який іде 51% всіх її обсягів.

На жаль, знищений у суботу в Києві завод, де ремонтувалася захоплена російська бронетехніка, на відміну від Львова, справді було видано ворогам сюжетом на телеканалі 1+1.

Журналісти розповіли і показали зсередини цех і спеціалістів, які там працюють. Цього виявилось достатньо, щоб російська розвідка вирахувала координати по яким вдарили ракети.

Під час війни воєнна, а не політична цензура є виправданою і може врятувати багато життів та заощадити державі ресурси. Водночас, у нас вимикають з ефіру незалежні телеканали, але ігнорують необхідність воєнної цензури.

Варто нагадати, що на сайті президента зареєстровано петицію про необхідність відновлення в ефірі телеканалів Прямий, П’ятий та Еспресо. Петицію треба поширити і можна підписати за посиланням.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН