Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У дошкільному закладі №85 Херсона проходить потужна реконструкція басейну та частини приміщень (ВІДЕО)

У закладі дошкільної освіти №85 Херсона в рамках програми Президента України «Велике Будівництво» восени цього року розпочалася реконструкція басейну та частини приміщень.

Також виділено з держфонду соцеконому 2 млн грн. за сприяння нардепа Павла Павліша, який активно працює у своєму окрузі та спілкується зі своїми виборцями, знає нагальні потреби громади.

А створення комфортних умов для перебування дітей в освітніх закладах – це пріоритет держави, – говорить народний депутат України від політичної партії “Слуга народу” Павло Павліш.

Директорка закладу дошкільної освіти №85 Херсонської міської ради Наталія Компаній прокоментувала: «Повністю оновили цоколь, фундамент біля басейну, встановлюють нові вікна, дах ремонтуватися, і повністю вся сантехніка , опалення також повністю все буде».

В навчальному закладі радіють таким змінам, адже вони відкривають нові можливості.

Важливо, що відреконструйовані приміщення будуть спеціально обладнані, що дасть змогу дітям з інклюзією також займатися в навчальному закладі, облаштовується і пандус.


У басейні будуть проводитися заняття, які сприятимуть оздоровленню дітей.

Наталія Компаній наголосила на наступному: «Для дітей дошкільного віку це дуже великий плюс, тому що це оздоровлення, це і корекція постави для інклюзивних діток, це і буде відкриття нових додаткових груп».

Не менш цікавим та важливим приміщенням, в якому зараз проходять роботи з реконструкції, – це зимовий сад.
Будівельники старанно працюють, аби дітям було комфортно.

Наразі тривають роботи з утеплення приміщень.

Лише об’єднавши зусилля представників різних рівнів влади, можливо створити дітям комфортні умови для дітей під час навчання.


Підготували Олена Муха, Марина Азізова

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН