Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні обговорюють реконструкцію та розширення центральної набережної міста

Питання реконструкції центральної набережної актуальне для Херсона, зважаючи на її стан.

Народний депутат України Павло Павліш вбачає, що реконструкція набережної повинна відбуватись водночас з її розширенням за рахунок території державного підприємства «Адміністрація морських портів України». Керівництво державного підприємства сприяє реалізації цього проєкту.

На своїй сторінці у ФБ нардеп Павло Павліш розповів, як йдуть перемовини:

«Відбулась чергова нарада за участі за участі голови ДП «АМТУ» Олександра Голодницького, заступника міністра інфраструктури щодо передачі частини території цього підприємства місту для реконструкції та розширення центральної набережної у Херсоні. Там, за причальною стінкою, знаходиться ремонтна-будівельна ділянка, де розміщується склад для матеріалів та два приміщення з деревообробними станками, які можуть знаходитися в будь-якій частині міста. Наступного тижня ми вже перейдемо до вивчення питання земельних ділянок і приміщень, куди ці потужності можуть бути перенесені. Також хочу запевнити працівників АМПУ, що це не призведе до звільнення чи скорочення, бо це – є одним із пунктів наших домовленостей з АМПУ. Великій набережній у Херсоні – бути».

Проєкт реконструкції центральної набережної з її розширенням також був представлений на виїзному засідання у Трускавці політичної партії «Слуга народу».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН