Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні планують реконструювати центральну набережну (відео)

Щороку 27 вересня відзначається Всесвітній день туризму. Це свято об’єднує всіх, хто любить подорожувати, відкривати для себе нове і незвідане, а також працівників сфери туризму.

Ми живемо в дивовижному світі, сповненому чудес та краси. Не вистачить життя, аби осягнути все оком! А яка багата та мальовнича наша держава! Гори, ріки, ліси, моря, пам’ятки архітектури, історичні надбання. Від споглядання перехоплює дух! Подорожі рідною Херсонщиною також дарують незабутні враження та емоції від побаченого! І місто наше приваблює туристів.

Хочеться, аби воно розвивалося та не втрачало свою самобутність. Набережна на проспекті Ушакова в Херсоні — одне з найулюбленіших місць відпочинку і городян, і гостей міста. Наша задача — осучаснити її та реконструювати. Разом ми працюємо над цим!

Бажаю кожному подорожувати та відкривати для себе нове! Адже подорожі дарують нам заряд позитиву та чудових емоцій!, – написав у фейсбуці депутат Верховної Ради України від партії “Слуга народу” Павло Павліш і привітав херсонців із Всесвітнім днем туризму.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН