Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бериславський професійний аграрний ліцей на межі закриття

Про це повідомляє депутат Херсонської облради Ігор Йосипенко, який зазначає, що треба боротися за збереження навчального закладу:

– Змістовною була зустріч в Червоному Маяку з викладачами і учнями, які навчаються у Бериславському професійному аграрному ліцеї.

На жаль, колектив говорить про те, що нині до їхнього майна придивляється якийсь місцевий фермер, а заклад – на межі закриття. Але нині тут навчається чимало молоді. Ми не вперше боремося за те, щоб не закривали заклади в громадах. Приклад – Новоолександрівський обласний дитячий гастроентерологічний санаторій. Ми його відстояли разом з місцевою владою, а тепер на його базі створено філію Міжнародного дитячого центру «Артек». Він успішно працює.

Такі заклади, як аграрний ліцей в Червоному Маяку, не можна закривати, адже це – і зайнятість населення, і відрахування ПДФО, що наповнює місцевий бюджет, а для місцевої молоді – можливість навчатися на місці, бо не у всіх батьків є кошти відправляти дитину до міста. Працюємо разом з командою ЄС над покращенням освітніх закладів, аби діти навчались в комфортних умовах. Це і енергозбереження, і система опалення, і ремонт в приміщеннях.

💛Українці переможуть!💙

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН