Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській міськраді розробляють Програму розвитку підприємництва

Протягом останніх місяців команда Департаменту економіки та інвестицій Херсонської міської ради працює над Програмою розвитку підприємництва на території Херсонської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.

Разом з представниками місцевих громадських об’єднань, фондів, асоціацій, вивчаючи досвід інших міст, фахівці департаменту розробили механізми підтримки та шляхи розвитку. Звісно, що Програму важливо апробувати. Краще за самих підприємців, які кожного дня знаходяться в реаліях ринку, напевне знають всі підводні камені, цього ніхто не зробить.

“Нам потрібна ваша рецензія із пропозиціями чи зауваженнями, які ми врахуємо та внесемо у фінальний документ”, – каже директорка департаменту економіки та інвестицій Ірина Ніколаєва. Вона зауважує, що робоча версія Програми розвитку підприємництва на 2022-2025 роки готова. Наступний етап – впевнитися в її життєздатності. Тобто, розроблені механізми для розв’язання поточних питань МСП – робочі та перспективні, зручні й дієві. Тож, у департаменті створюють фокус-групу з підприємців міста та дотичних до бізнесу фахівців і запрошують тих, хто готовий найближчим часом взяти участь в обговоренні, вивчити програму та надати висновки, виходячи з власної практики.

“Міські програми мають працювати та задовольняти нагальні потреби громади, а не припадати на полиці пилом. Готові долучитися до фокус-групи та зробити Програму максимально ефективною – напишіть мені “, – запрошує Ірина Ніколаєва.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН