Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Від політичної партії “Європейська Солідарність” кандидатом в народні депутати України по 184 округу підтримано Ігоря Йосипенка

Відбувся Форум депутатів місцевих рад на Херсонщині політичної партії «Європейська Солідарність, на якому кандидатом в народні депутати України на виборах по 184 округу підтримано Ігоря Йосипенка.

На заході було близько 300 учасників.

Сергій Хлань: «Європейська Солідарність — єдина опозиційна проукраїнська сила, яка відстоює все українське, яка не дасть ворогу захопити і зламати нашу країну».

На Форумі були обговорені питання розвитку та поставлені нові завдання, бо українська нація відроджується.

Олександр Співаковський: «За 30 років незалежності була сформована нова генерація, нове покоління українців, для яких свобода — це ключова цінність життя».

Сергій Хлань: «Наша партія збільшується, міцнішає. Час показав, що тільки «Європейська Солідарність» може привести Україну до європейського майбутнього».

Цього дня одноголосно було підтримано кандидатом в народні депутати України на позачергових виборах по 184-му округу на Херсонщині Ігоря Йосипенка.

Ігор Йосипенко:
«Велика подяка вам за довіру. Для мене це дуже велика честь — представляти Херсонщину в парламенті»,

Ігор Йосипенко — депутат Херсонської обласної ради — є ефективним та результативним обранцем.

Сергій Хлань: «Плідна праця Ігоря Йосипенка в обласній раді чудово трансформується в працю у Верховній Раді. Це буде достойний депутат ВР, який гідно представлятиме Херсонську область на державному рівні».

Ірена Лепень: «Новокаховська міська організація і вся обласна організація нашої партії підтримують Ігоря Йосипенка, як освічену, грамотну та дуже патріотично налаштовану людину. Бажаємо йому перемоги, зробимо все для того, щоб наш кандидат переміг на виборах по нашому округу!».
Захід проходив у селі Республіканець Бериславського району, поблизу Кам’янської Січі.

Тарас Кіріченко: «Ігор Йосипенко — це та людина, яка насправді переконує своїм позитивом та діями, що треба підіймати село. Він дуже любить природу, історію. Я переконаний, що він точно переможе».

Оксана Погомій: «Ігор Йосипенко — дуже патріотична людина, яка опікується нашим краєм. «Кам’янська Січ» — місце, в яке він вкладає свої сили та всього себе. Сподіваюся на його перемогу».

Ігор Йосипенко: «Це дійсно велика відповідальність – представляти Херсонщину у найвищому законодавчому органі!».
Українці переможуть!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН