Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонцям пропонують стати патронатними вихователями

Багато людей шукають роботу, яка б була екологічною і давала можливість використати весь свій життєвий досвід. Якщо це ви, то ця інформація саме для вас. Праця в домашніх умовах, є можливість віддавати любов і ніжність дітям, які не бачили любові, які не були в безпеці та домашньому затишку. Це робота патронатного вихователя.

Патронатний вихователь – це особа, яка за участю членів своєї сім’ї надає послуги з догляду, виховання й реабілітації дитини у своїй родині. Це може бути повнолітній громадянин України, який має досвід виховання дитини й відповідні житлові умови для надання послуг з догляду, виховання й реабілітації дитини в своєму домі.

Запрошуємо познайомитись з Порядком створення і діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №148 від 16.03.2017, посилання – https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/148-2017-п#Text

За детальною інформацією ви можете звертатись до Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Суворова, 6 тел. (0552) 46-15-97.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН