Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Директора херсонської школи нагородили орденом Української Православної Церкви Святого Ярослава Мудрого (відео)

Свято знань пройшло для учнів Школи гуманітарної праці, яка відзначає 30-річчя, у Херсонському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша, зібравши разом батьків, учнів, друзів.

Благословення отримав колектив закладу і від митрополита Херсонського і Таврійського Іоана: «За заслуги перед українською православною церквою Кияновський Артем Олександрович нагороджується орденом Української Православної Церкви Святого і благовірного князя київського Ярослава Мудрого». Також єпископ зазначив, що дуже важливо, що церква має можливість доєднатися до виховання дітей: «Адже діти — наше майбутнє, майбутнє нашої країни. Від того, як ми зможемо виховати наше молоде покоління, залежить наше та їхнє майбутнє».

Директор Школи гуманітарної праці Артем Кияновський наголосив на важливості любові до своєї професії, адже це — запорука успіху: «Школа гуманітарної праці створювалася людьми, закоханими у свою справу та професію. Тоді ми всі хотіли зробити школу, в якій дітям, батькам та вчителям буде цікаво навчатися. Саме незалежність України дозволила змінити законодавство, яке дало можливість існувати нестандартним школам».

Підготувала Марина Азізова

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН