Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці поставили під сумнів кандидатуру одного із претендентів на звання Почесного громадянина міста

У Херсоні визначаються з тим, хто невдовзі отрмає звання Почесного громадянина міста. В цей час у містян виникли сумніви щодо деяких претендентів. Допис розмістила у соціальних мережах Ольга Цілинко:

-Шановні херсонці, а особливо депутати Херсонської міськради.

Днями ви будете голосувати за присвоєння звання Почесний кільком мешканцям нашого чудового міста. Я звертаюся до вас із проханням бути обачливими та задуматися над вагою та значимостю цього голосування.

Буду я писати про висуванця Коміренка С.В. Просто нагадаю історію, яка сталася 1 вересня 2015 року і того часу наробила великого галасу. Наша Організація тоді винаймала приміщення у Фонду комунальної власності Херсону, яке було частиною комплексу «Стадіон «Корабел», яким тоді позаштатно (не було такої посади: директор стадіону) керував Коміренко С.В. Ми в цьому приміщенні працювали 5 років. Всі 5 років облаштовувалися, обживалися по мірі наших сил. Специфіка нашої роботи полягає в тому, що в липні всі співробітники йдуть у відпустку, а щороку, наприкінці серпня весь склад Організації за кошти, надані Херсонською Міськрадою, організовано виїжджає на літній відпочинок до Скадовська. Тобто так сталося, що нас місяць в приміщенні не було. 1 вересня я прийшла на роботу і побачила розграбований ЦЕНТР. Іграшки, теки з документами, наочність, все було просто звалене на долівку, меблі повністю відсутні. Я побігла до директора гімназії, на балансі у якого перебував Стадіон «Корабел», теперішнього діючого депутата міськради Петрова Олексія Валерійовича. Він сказав що не знає що відбулося і направив мене до Коміренка. Влетівши в кабінет Коміренка я побачила свої меблі, якими щедро був обставлений його кабінет та самого «директора» в моєму кріслі. На моє запитання відповідь була коротка: «На стадионе все принадлежит мне, а кто ты такая, я не знаю». Звичайно що була викликана, тоді ще, міліція, я сповістила всіх, кого могла… Коли намагалася сфотографувати свої меблі в кабінеті Коміренка, він на мене просто кинувся і вдарив по руці з фотоапаратом.

Тоді він був при посаді і створював комфорт нашим рахунком в приймальні помічника губернатора.

Після розголосу були від нього вибачення у формі секстиських виправдань, які я не прийняла.

Ну і для повного портрету, нагадую що саме Коміренко був відданим багаторічним помічником нардепки Самойленко Катерини.

Нижче скріни моїх коментарів під постами того дня. Доречі, емоції геть не вщухли… сьогодні писала і мене тіліпало не по-дитячому.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН