Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чонгарі облаштують зону відпочинку в центрі села

 30 серпня Генічеський міський голова Олександр Тулупов з першим заступником Андрієм Євстратовим та заступником з питань ЖКГ Вадимом Васильчуком побували з робочим візитом у селі Чонгар.
Разом зі старостою Тетяною Білецькою та депутатом Генічеської міської ради Норайром Габріеляном керівники громади обговорили улаштування зони відпочинку у центрі села. До розмови також приєднався депутат міської ради Володимир Остапчук.

Наразі ділянка скверу у центрі села перебуває у незадовільному стані. Сухі дерева та трава, потрісканий асфальт, відсутність урн для сміття, заїжджена машинами підприємців, що торгують тут щопонеділка, земля створюють доволі гнітючу атмосферу.

Міський голова з заступниками висловили єдину думку: сквер треба упорядковувати. Це, насамперед, передбачає висадку молодих дерев, підсипання чорноземом, облаштування бордюрів. Можливо, у центрі алеї навіть з’явиться маленький фонтан. Детальний план облаштування алеї мають розробити у відділі містобудування та архітектури.

Паралельно з обговоренням майбутнього переоснащення скверу представники керівництва громади відповідали на запитання місцевих мешканців, які, користуючись нагодою, підходили зі своїми проблемами.

Тетяна Білецька і Володимир Остапчук звернули увагу міського голови на дорогу між Сивашем і Атаманню, яка заросла чагарником, який звичайна косарка не зможе зрізати. Олександр Тулупов пообіцяв знайти шляхи вирішення проблеми.

Після того гості побували у Чонгарському опорному закладі загальної середньої освіти Генічеської міської ради. Директор Людмила Курдюк провела гостей кімнатами, де закінчився і де ще триває ремонт. Наразі активні ремонтні роботи тривають у харчоблоці, де заливають підлогу, і на даху споруди, де міняють покрівлю.

Найближчим часом роботи мають завершитись. У цілому ж, підкреслили представники керівництва МТГ, ОЗЗСО до нового навчального року готовий.

Генічеська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН