Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Діти-сироти Новокаховської громади отримають житло

Таке рішення було прийнято на 13-тій позачерговій сесії Новокаховської міської ради. В роботі сесії міської ради взяли участь 26 із 34 обраних депутатів міської ради. За результатами роботи сесії депутати розглянули 7 питань порядку денного.

Розглянувши розпорядження голови Херсонської обласної державної адміністрації від 11 серпня 2021 року № 673 «Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2021 рік» депутати міської ради збільшили дохідну частину міського бюджету на суму 831 522,30 грн за рахунок субвенції «Проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа».

Кошти зазначеної субвенції спрямовано Управлінню праці та соціального захисту населення Новокаховської міської ради за відповідною бюджетною програмою для виплати грошової компенсації з метою придбання житла особам з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування віком від 23 до 35 років.

Новокаховська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН